Pompoen met Spinazie en Walnoot

1 flespompoen
3 el GranumFood Koolzaadolie
1 – 2 takjes rozemarijn
1 tl komijn, gemalen in vijzel of poeder
½ tl pimentpoeder (of meer naar smaak)
2 handen verse spinazieblaadjes
40g walnoten, grof gehakt
2 el GranumFood Walnootolie
GranumFood Granaatappelazijn
(grof) zout, peper

Verwarm de oven voor op 180 graden.
Schil de flespompoen, ontdoe hem van de zaden en snijd hem in blokjes van 2 – 3cm. Vermeng de blokjes met koolzaadolie, komijn, rozemarijn (blaadjes), pimentpoeder, zout en peper en leg op een bakplaat. Bak 25-30 minuten in de oven tot de stukjes zacht en licht geroosterd zijn. Neem de bakplaat uit de oven, laat pompoen iets afkoelen.
Serveer: Vermeng de pompoenblokjes met de spinazieblaadjes in een schaal. Verdeel gehakte walnoten erover. Bedruppel met de Walnootolie. Meng even kort. Breng op smaak met (grof) zout en peper. Voor de liefhebber van een frisse noot bedruppelen met Granaatappelazijn. Eet smakelijk!